Iuliana Demetrescu, candidată pentru FIFA Women’s World Cup 2023

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuapr. 02, 2022

Iuliana Demetrescu a fost selectată de FIFA pentru a fi candidată la participarea, în calitate de arbitru, la Campionatul Mondial de Fotbal Feminin din 2023, organizat în Australia și Noua Zeelandă.

Forul international a ales 56 de arbitri și 100 de arbitri asistenți din peste 750 de oficiali de joc pentru a fi candidați în proiectul “Road to AUS/NZL”.

Iuliana Demetrescu va intra într-un program de monitorizare desfășurat de FIFA. Fiecare candidat va primi un antrenor tehnic, care îi va monitoriza progresul și va oferi feedback către FIFA.

În 2019, Iuliana Demetrescu a arbitrat finala Campionatului European Feminin U17, iar în acest an a urcat pe lista FIFA în categoria Elite și a fost la centru în amicalul disputat de România U21 cu Finlanda U21.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!