Istvan Kovacs o noua delegare in Champions League

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuiul. 29, 2016

Dupa ce a arbitrat Supercupa Romaniei dintre CFR Cluj si Astra Giurgiu, Istvan Kovacs (foto – centru, FRF) a fost delegat de UEFA sa conduca mansa decisiva de calificare in play-off-ul Champions League, jocul dintre Celtic și Astana. În tur, campioanele din Kazahstan și Scoția au terminat la egalitate, 1-1.

Istvan Kovacs va fi ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu (foto – dreapta, FRF) și Mihai Artene, iar al 4-lea oficial va fi Cristian Balaj. Brigada va fi observata de suedezul Leif Sundell, in timp ce germanul Thomas Weyhing este delegatul UEFA. Meciul se va juca la Glasgow, in data de 03.08.2016, de la ora 21.45. Reamintim ca Istvan Kovacs a fost promovat in primii 90 de arbitri din Europa la finele lui 2015.

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!