Ioan Onicaş: “O nouă provocare în activitatea mea”

Postat de Cosmin VaidaNici un comentariufeb. 09, 2015

1423292816onicasDupă mai multe momente de gândire, timp în care am analizat propunerile şi insistenţele venite din partea mai multor oameni importanţi din fotbal, am hotărât să-mi depun dosarul pentru a candida la funcţia de preşedinte al AJF Sălaj, cu ocazia alegerilor din cadrul Adunării Generale, din data de 21.02.2015. Nu a fost o decizie uşoară, în contextul în care sunt implicat şi în alte activităţi conexe cu sportul, dar pe care o consider o nouă provocare în activitatea mea. 

Premisa de la care pleacă decizia de a mă implica direct în problemele de la acest nivel este că fotbalul din Sălaj are nevoie de schimbări majore în optica de dezvoltare, are nevoie de o orientare nouă în privinţa evoluţiei şi realizării obiectivelor lui de la acest nivel.Chiar dacă va fi foarte greu la început, pentru că o să fie şi oameni reticienţi la schimbări, la abordarea altui sistem de desfăşurare a activităţii de la acest nivel, sunt convins că împreună cu echipa cu care o să plec la drum vom reuşi, într-un timp nu prea îndelungat, iar sacrificiul şi efortul depus de toate părţile implicate va da roade şi va aduce beneficii tuturor şi mai ales celor implicaţi în fenomenul fotbal din Sălaj.

 

Vreau să atrag în acest proiect toate persoanele din fotbal care pot să contribuie la îmbunătăţirea şi la dezvoltarea mişcării fotbalistice din judeţul nostru, iar cuvântul,,RESPECT” să râmână o deviză de bază şi după care să se ghideze toţi factorii implicaţi: jucători, antrenori, conducători, arbitri, membrii comisiilor şi, mai ales, cei care vor conduce fotbalul din Sălaj în următorii patru ani. Ar mai fi multe de spus dar acestea o să fie anunţate cu ocazia prezentării proiectului de dezvoltare pe care o să-l prezint în cadrul Adunării Generale din 21 februarie.                                            Ioan ONICAŞ

 sursa:sportulsalajean.ro

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!