Interviu cu Ioan Igna

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuian. 07, 2016

 

Finele anului trecut au însemnat un mare succes pentru arbitrajul romanesc, dupa ce UEFA a anunţat delegarea lui Ovidiu Haţegan la Campionatului European care va avea loc in 2016.
Invitat la Radio Timişoara fostul mare arbitru Ioan Igna precedentul arbitru român care a condus partide la un campionat european, a povestit detalii mai puţin ştiute despre ascensiunea lui Ovidiu Haţegan:

” Apoi, Haţegan este observat de Collina. La sfărşit, când face analiza, Collina, care nu vorbeşte engleza prea bine, îşi alege greu cuvintele. Ovidiu îi spune în italiană: „De ce nu îmi spuneţi în italiană?” Şi au conversat în italiană. Observator de joc era  un neamţ, care la fel îşi alegea cu greu cuvintele în engleză şi Ovidiu i-a spus: „De ce nu vorbim în germană?” Din acel moment i-a impresionat în mod deosebit şi a mai avut o şansă, mai ales că nu a greşit la partidele disputate afară. Haţegan are un caracter puternic, este un băiat foarte serios, dovadă şi profesia lui.”

Citeste continuarea : radiotimisoara.ro

Scoaladearbitri ii ureaza la multi ani lui Ioan Igna !

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!