Hotarari ale CCA aprobate de Comitetul Executiv al FRF

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumart. 06, 2015

frfComitetul Executiv al Federației Române de Fotbal din data de 5 martie 2015 a adoptat o serie de decizii, unele dintre ele avand legatura si cu arbitrajul. Iata mai jos despre ce este vorba: 

– Aprobă Hotărârea CCA nr. 02 din 10.11.2014 – vezi  aici.

– Aprobă Regulamentul Campionatului Național de Fotbal Juniori A1 – nivel județean. 

– Aprobă solicitarea domnului Cătălin CIGHIR cu privire la reprogramarea etapelor intermediare din cadrul campionatelor de juniori urmând a fi programate în ziua de miercuri, în loc de marți astfel cum fuseseră inițial stabilite. De asemenea, etapele programate inițial pentru datele de 11.04.2015 și 14.04.2015 să fie reprogramate pentru datele de 08.04.2015 și respectiv 15.04.2015. 

– Aprobă ca taxele pentru cursurile de arbitraj necesare în cadrul procesului de licențiere să fie de 500 euro pentru cluburile din Liga I și de 300 euro pentru cluburile din Liga a 2-a. 

– Aprobă, de principiu, modificările Regulamentului de Organizare a Activității Fotbalistice propuse de LPF, cu amendamentele discutate în cursul prezentei ședințe, urmând ca forma finală a modificărilor Regulamentului de Organizare a Activității Fotbalistice să fie aprobată prin Hotărâre a Comitetului de Urgență, mandatat în acest sens de către Comitetul Executiv, formă finală ce va fi redactată ulterior consultărilor reprezentanților ligilor a 2-a și a 3-a, precum și reprezentantului sindicatului fotbaliștilor. Modificările ROAF referitoare la Liga I, asupra cărora s-a convenit în cursul prezentei ședințe vor rămâne neschimbate. 

Sursa: frf.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!