Horațiu Feșnic și Radu Petrescu, delegați la meciuri internaționale

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariunov. 16, 2019

Cei doi împreună cu brigăzile lor au fost delegați de la UEFA să coducă partide din preliminariile EURO U21 și EURO 2020.

Horațiu Feșnic va arbitra partida dintre Italia U21 și Islanda U21, din grupa 1, din preliminariile EURO de peste doi ani. Italia e pe 3, cu 7 puncte, în timp ce islandezii au cu douămai mult și ocupă locul secund.

Acesta va fi ajutat de asistenții Horațiu Cernei și Valentin Avram, în timp ce al patrulea oficial desemnat este Marius Avram. Meciul se va disputa sâmbătă, 16 noiembrie, în orașul Ferrara.

Radu Petrescu va conduce meciul din preliminariile EURO 2020 dintre Slovenia și Letonia, din grupa G, care va avea loc pe 16 noiembrie, la Ljublijana. Slovenia e pe 4 în grupă, cu 11 puncte, în timp ce letonii ocupă ultimul loc, cu 0 puncte.

Petrescu îi va avea ca asistenți pe Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu, iar al patrulea arbitru va fi Marcel Bîrsan.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!