Horațiu Feșnic, delegat la un meci din preliminariile Euro 2024

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariusept. 09, 2023
Horatiu Fesnic (Foto: Razvan Pasarica – Sport Pictures)

După desemnarea brigăzii de arbitri condusă de Radu Petrescu la partida dintre Kazakhstan și Finlanda, o altă echipă de cavaleri ai fluierului din România din țara noastră a fost delegată la un joc din etapa a 5-a a calificărilor pentru turneul final al Campionatului European din 2024.

Astfel, meciul dintre Estonia și Suedia, din Grupa F, va fi condus la centru de către Horațiu Feșnic, care va fi ajutat la cele două linii de către arbitrii-asistenți Valentin Avram și Alexandru Cerei, cel de-al patrulea oficial fiind Sebastian Colţescu.

Observator pentru arbitri va fi Alain Hamer (Luxemburg), iar delegat de joc din partea UEFA a fost desemnat Rimla Akhtar (Anglia).

Meciul dintre Estonia și Suedia va avea loc sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 19:00, la Tallinn, pe A. Le Coq Arena.

Articol de Daniel Lazăr

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!