Ghinion teribil pentru Amoraritei: 2015 i-a adus o accidentare grava!

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuian. 15, 2015

Mihai Amoraritei_rez_600x353

Noul an a inceput cum nu se poate mai prost pentru arbitrul de Liga a 2-a Mihai Amoraritei (foto). Aflat la schi, campineanul in varsta de 27 de ani s-a accientat grav la glezna piciorului stang. Din pacate pentru el, returul acestui campionat va fi, probabil, total compromis.

„Am fost cel mai ghinionist om! Pe 2 ianuarie, pe nişte dealuri pe la Telega am pus pentru prima dată în picioare o pereche de schiuri. Am vrut să văd cum e, după ce mai mulţi prieteni îmi povestiseră senzaţiile frumoase de pe pârtie. Cert este că mi-am rupt piciorul destul de grav, astfel încât a fost necesară o intervenţie chirugicală la Floreasca, în Bucureşti. M-au operat pe 5 ianuarie şi am o tijă în picior cu 5 şuruburi. Doctorul mi-a spus că trebuie să stau 6 săptămâni fără să calc în el, după care mă operează, îmi scot unul dintre şuruburi şi d-abia atunci voi putea începe recuperarea. Medicii mi-au mai spus că peste un an mă vor opera din nou pentru a scoate tija şi restul şuruburilor. Am avut un  ghinion incredibil!”, a declarat tanarul arbitru pentru blogul Sport Campina. 

ScoalaDeArbitri ii ureaza insanatosire grabnica!

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!