George Ionescu și-a încheiat cariera de observator

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuian. 22, 2019

În vârstă de 70 de ani, George Ionescu, fost jucător și arbitru de prima ligă, și-a încheiat cariera de observator. „Au fost multe momente frumoase”, spune acesta.

Conform regulamentului, observatorul născut la 7 septembrie 1948 a atins limita de vârstă, încheindu-și astfel o carieră de 23 de ani, timp în care a îndeplinit acest rol.

A fost înainte jucător de fotbal, fundaș crescut de Dinamo, cu 10 meciuri în Liga 1 în tricoul Sportului Studențesc și cu aproape 150 de partide în divizia secundă. În calitate de arbitru, a condus la centru, în Liga 1, 141 de meciuri, în timp ce în alte 57 s-a aflat la tușă. Are în palmares și 119 jocuri arbitrate în Liga 2.

„A fost o carieră frumoasă, cu bune, dar și cu rele. Am reușit să evoluez în prima ligă, să ajung pe lista FIFA ca arbitru, să cunosc fotbaliști importanți ai României. În cariera de arbitru am învățat că atunci când intri pe teren nu mai ești prieten cu nimeni. Pe arbitri nu îi iubește nimeni, dar ai nevoie de ei”, spune George Ionescu.

Federația Română de Fotbal și Comisia Centrală a Arbitrilor îi mulțumesc lui George Ionescu pentru întreaga sa activitate și îi urează multă sănătate.

Sursa: frf.ro

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!