Gavrilă Nemeș le multumeste celor care au fost alaturi de el: ”Ați fost îngerii mei păzitori!”

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariufeb. 12, 2017

Gavrilă-Nemeș_Fetivitate-de-Premiere-Cupa-Romaniei_absport_300x200După mai bine de două săptămâni de la accidentul în care a fost implicat, în care a suferit răni grave, arbitrul din Biia, Gavrilă Nemeș a câștigat o luptă importantă. Deși medicii i-au dat șanse mici să supraviețuiască, acesta s-a recuperat incredibil, a fost scos din coma indusă, iar acum a început să meargă… da! să meargă! Este un exemplu de luptător, al unei persoane care iubește foarte mult viața și care și-a dorit din tot dinadinsul să trăiască, lucru pe care l-a și reușit!, scrie site-ul absport.ro.

Miercuri, acesta a postat un mesaj de mulțumire emotionant, pe o rețea de socializare.

 ”Ați fost îngerii mei păzitori!”

„Sunt șocat, bucuros, recunoscător! Nu-mi găsesc cuvintele, dar vă mulțumesc din tot sufletul, tuturor celor care ați fost alături de mine la o așa grea încercare. Voi, toți ați fost îngerii mei păzitori! Simt o bucurie imensă văzând că sunt un „mic suflet”, dar așa iubit de oameni, adică de voi toți, care mi-ați fost alături în număr așa mare! O să vă fiu veșnic recunoscător… vă mulțumesc tuturor celor care ați donat sânge și ați renunțat la o parte din voi pentru a fi eu salvat. Îi mulțumesc Bunului Dumnezeu că m-a ținut în viață, Familiei și colegiilor Arbitri… prietenilor celor mai apropiași și cei de pe Facebook, consătenilor și la toată lumea pentru sacrificiu lor! Preoților care s-au rugat pentru mine neîncetat. Eu am fost inconștient în tot acest timp, dar simt că Dumnezeu a fost lângă mine. Vă mulțumesc fiecăruia în parte! Să vă rasplatească Dumnezeu cu toată fericirea și bucuria…”, a scris Gabi Nemeș.

Sursa: absport.ro

Vezi si:

Un arbitru din Alba, rănit grav într-un accident, are nevoie de ajutor!

Zeci de persoane, printre care si arbitri, au donat sange pentru Gavrila Nemes

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!