Gala AFAN :Cel mai bun arbitru – Cristi Balaj

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuian. 09, 2016

balaj deconu ajf mures

Pe 8 ianuarie 2016 s-a desfsurat Gala premiilor AFAN, eveniment în cadrul căruia  Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Non-amatori a premiat cei mai buni performeri din fotbal ai anului 2015. Cristi Balaj(sursa foto : AJF MM) a fost desemnat cel mai bun arbitru din anul 2015. Acesta a declarat : „Sunt perceput ca un arbitru care lasa jocul mai liber ,nu prea fluier. „

Cristi Balaj(foto centru) s-a nascut in data de 17 august 1971, a debutat în Liga 1 la data de 10 septembrie 2000, când a condus  un meci dintre Steaua București și FC Brașov.Este arbitru FIFA din 2003, primul său meci internațional fiind între Elfsborg și Spartak Moscova. La finele anului trecut a fost retrogradat de UEFA in Second Category.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!