Fostul arbitru Bogdan Medrea s-a stins din viata!

Postat de Ionut BorcanNici un comentariuian. 27, 2016

BogdanMedrea_saptamana.net_620x444

Cu putin timp in urma am aflat o veste tragica! Bogdan Medrea s-a stins din viata! Avea doar 44 de ani! Fost arbitru asistent in Liga 1, era casatorit, fiind tatal unui copil de 5 ani.

Nu prea reusesc sa-mi gasesc cuvintele in astfel de momente… L-am cunoscut mai intai ca arbitru, in perioada in care am fost colegi. Dupa ce s-a retras din arbitraj, in 2011, l-am intalnit in conducerea cluburilor Damila Maciuca si CSM Ramnicu Valcea. Ultima data cand ne-am vazut a fost toamna trecuta, la un joc de pe teren propriu al celor de la CSM, echipa al carei presedinte era.

Nu-mi vine sa cred ca Bogdan nu mai este… Un om plin de viata, un coleg adevarat, despre care nu am auzit decat lucruri frumoase…

Dumnezeu sa il odihneasca! Condoleante familiei indoliate!

Sursa foto: saptamana.net

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!