EURO 2016 : OVIDIU HATEGAN O NOUA DELEGARE

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuiun. 20, 2016

  Ovidiu Hațegan va arbitra meciul Italia – Irlanda, din Grupa E a EURO 2016, care se va desfășura miercuri, de la ora 22:00, pe Stade Pierre Mauroy din Lille.

  Hațegan va fi ajutat de arbitrii asistenți Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe și de arbitrii asistenți adiționali Alexandru Tudor și Sebastian Colțescu. Arbitru de rezervă va fi grecul Tasos Sidiropoulos, iar arbitru asistent de rezervă, compatriotul acestuia, Damianos Efthimiadis.Brigada va fi observata de catre olandezul  Jaap UILENBERG ,in timp ce cipriotul Adonis PROCOPIOU este observator de joc.

  Ovidiu Haţegan a mai arbitrat partida Polonia – Irlanda de Nord, 1-0.În vârstă de 35 de ani,Hategan a fost promovat in Elite pe 21 iulie 2015.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!