Teo Gutierrez a oferit faza zilei în Europa League. După ce a marcat, i-a furat spray-ul arbitrului

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariudec. 11, 2015

539227_539227_Teo-Gutierrez

Teo Gutierrez a fost protagonistul fazei zilei în Europa. Columbianul i-a „furat” spray-ul arbitrului după ce a marcat pentru a celebra golul cu un mesaj scris în iarbă.

Sporting – Beşiktaş s-a terminat 3-1, ultimul gol fiind înscris de Teofilo Guttierez. Vârfului portughezilor i-a încolţit, imediat după ce a văzut mingea în plasă, o idee originală: să ia spray-ul centralului şi să transmită un mesaj, chiar pe suprafaţa de joc.

Din nefericire, columbianul nu a fost la fel de abil cu spray-ul precum a fost cu mingea sau acesta era aproape gol, astfel că nu a reuşit să scrie sau să deseneze ceea ce îşi dorea. S-a ales însă cu un galben, pe care centralul i l-a oferit cu zâmbetul pe buze.

Sursa: Digisport

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!