Englezul Anthony Taylor va arbitra Supercupa Europei

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariusept. 23, 2020
Anthony Taylor (foto: UEFA / Getty Images)

Englezul Anthony Taylor a fost desemnat de UEFA sa conduca Supercupa Europei dintre Bayern München si Sevilla, care va avea loc joi, 24 septembrie, pe „Puskás Aréna”, din Budapesta.

Nascut in Manchester, in urma cu 41 de ani, Taylor a devenit arbitru in 2002. In Premier League a debutat in 2010, iar in prezent conduce in mod regulat jocuri în UEFA Europa League, Champions League și la nivelul echipelor naționale. In ultima editie a Ligii Campionilor a condus sfertul de finala dintre PSG si Atalanta (scor: 2-1).

Conform site-ului UEFA, aceasta nu va fi prima Supercupa lui Taylor. In 2014 el a fost arbitru aditional la partida dintre Real Madrid si Sevilla (scor: 2-0).

 

Echipa de arbitri – „UEFA Super Cup 2020”

 

Arbitru : Anthony Taylor (Anglia)
Arbitri asistenți : Gary Beswick (Anglia), Adam Nunn (Anglia)
Al patrulea oficial : Orel Grinfeeld (Israel)
VAR : Stuart Attwell (Anglia)
Asistent VAR : Paul Tierney (Anglia)

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!