Eduard Dumitrescu, membru CCA: „Arbitrii din Liga 2 sunt pregătiți pentru noul sezon!”

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuaug. 04, 2022

La finalul Seminarului de vara organizat de CCA pentru arbitrii si arbitrii asistenti din Liga 2, la Complexul Cheile Gradistei Fundata, l-am rugat pe Eduard Dumitrescu sa ne spuna cateva cuvinte despre cum s-au prezentat acestia si ce asteptari are de la ei în noul sezon.

“În primul rând vreau să spun că sunt mulțumit pentru că au avut o evoluție bună sezonul trecut! Ne-am autoimpus un nivel de performanță ridicat sub care nu vom coborî, cu siguranță. Sunt mulțumit de atitudinea lor pe toată perioada seminarului, de felul cum au participat la teme și de rezultatele obținute la teste. Au demonstrat că sunt foarte bine pregatiți și că sunt motivați să aibă performanțe foarte bune la jocurile din noul sezon. Am convingerea că așa va fi!”, a declarat Eduard Dumitrescu, membru în Comisia Centrala a Arbitrilor, si responsabil al departamentului Liga 2, pentru site-ul ScoalaDeArbitri.Ro.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!