Echipa lui Ovidiu Hategan participă la seminarul de pregatire pentru EURO 2016

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuapr. 19, 2016

Hategan_Sovre_Gheorghe_frf_604x423

Arbitrul central însoțit de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, de al patrulea oficial Radu Ghinguleac și de arbitrii adiționali Alexandru Tudor și Sebastian Colțescu au ajuns luni, la Paris, la întâlnirea organizată de UEFA.
Până joi, 21 aprilie, ”centralul” delegat la Campionatul European și ceilalți colegi din brigadă vor fi verificați în cadrul unor teste fizice specifice și vor participa la lecțiile teoretice din cadrul seminarului, urmând să afle ultimele indicații în ceea ce privește arbitrajul.
În vârstă de 35 de ani şi arbitru FIFA din 2008, Ovidiu Haţegan a fost promovat anul trecut în categoria Elite, prima grupă valorică a arbitrajului european, și este primul arbitru de centru care ajunge la un turneu final după o pauză de 28 de ani. În 1988, Ioan Igna a fost la Campionatul European din Germania.
Sursa: frf.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!