Dupa ce s-au certat cu asistentul medical, au cerut socoteala arbitrului asistent

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariunov. 11, 2015

Ceartă între asistentul medical și oficialii gazdelor

Jocul dintre Unirea Petrolul Râfov și CSM Ploiești (scor: 2-4), Liga B, seria ”EST”, s-a întrerupt de mai multe ori, fiind la un pas ca partida să se încheie mult mai devreme. Totul a pornit de la o ceartă între

asistentul medical și reprezentații formației locale (din motive necunoscute nouă), astfel că acesta a plecat de la banca tehnică. Imediat, asistentul Laurențiu Baciu i-a semnalizat centralului Andrei Dan ceea ce s-a întâmplat, iar arbitrul ploieștean a arătat, regulamentar, cele trei minute pentru ca problema să se rezolve. În cele din urmă, cadrul medical a revenit la timp pe banca tehnică, după ce ”s-a împăcat” cu oficialii gazdelor, iar apoi cei de la Râfov au început să-și verse nervii pe tușierul Baciu. Atât un reprezentant al formației locale, cât și câțiva spectatori, au intrat pe teren și au cerut socoteală asistentului pentru intervenția sa, arbitrul Andrei Dan fiind nevoit să întrerupă jocul pentru potolirea spiritelor.

Sursa: ziarulprahova.ro

Vezi si:

Arbitru lovit in Prahova. Spectatorii au patruns pe teren

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!