Doua echipe de arbitri români, in Europa League

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariufeb. 20, 2019

România va avea două brigăzi de arbitri implicate în partidele de joi din UEFA Europa League.

De la ora 19:55, la Zagreb, Istvan Kovacs (foto jos) se va afla la centru la meciul Dinamo – Viktoria Plzeň, în tur 1-2, fiind ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, de „adiționalii” Marius Avram și Horațiu Feșnic, și de al patrulea oficial Alexandru Cerei.

De la ora 22:00, la Lisabona, Ovidiu Hațegan va conduce jocul Benfica – Galatasaray, în tur 2-1. „Centralul” român îi va avea alături pe asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, pe „adiționalii” Radu Petrescu și Sebastian Colțescu și pe al patrulea oficial Radu Ghinguleac.

Pentru Ovidiu Hațegan, acesta va fi meciul cu numărul 7 în actualul sezon al cupelor europene (al treilea în Europa League plus alte 4 în Champions League). Tot atâtea jocuri va bifa și Kovacs (6 în Europa League, incluzându-le pe cele din tururile preliminare, plus unul în UCL).

Sursa: frf.ro

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!