Două echipe de arbitri din România, delegate în preliminariile Euro 2024

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuiun. 18, 2023
Istvan Kovacs (Foto: UEFA/FRF)

Luni, 19 iunie, vor avea loc meciurile din runda a patra a grupelor de calificare pentru turneul final al Campionatului European din 2024, la două dintre acestea urmând a oficia brigăzi de arbitri din țara noastră.

Meciul dintre Anglia și Macedonia de Nord a fost încredințat de către UEFA lui Istvan Kovacs, care va fi ajutat de către arbitrii asistenți Vasile Florin Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce Radu Petrescu va fi rezervă.

Partida, care contează pentru Grupa C, se va juca pe Old Trafford din Manchester și va începe la ora 21:45.

La jocul dintre Irlanda și Gibraltar, forul continental l-a delegat pe Marian Alexandru Barbu, care va fi ajutat la cele două linii de către Mihai Marica și Imre Laszlo Bucsi, cel de-al patrulea oficial fiind Sebastian Colţescu. Partida va avea loc pe Dublin Arena, de la aceeași oră și contează pentru Grupa B.

Articol de Daniel Lazăr

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!