Doi oficiali români în turul principal din Cupa UEFA – Futsal

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuoct. 10, 2016

gherman-gabriel_640x448

Gabriel Gherman (foto) va fi unul dintre cei patru arbitri de la meciurile care se vor disputa în Grupa 1 a turului principal din Cupa UEFA la futsal, competiție echivalentă cu Liga Campionilor din fotbal. Partidele se vor juca între 12 și 15 octombrie 2016, la Lvov, în Palatul Sportului ”Galychyna”. Din serie fac parte echipele ETO Gyor (Ungaria), Kremlin-Bicetre United (Franța), Energy Lvov (Ucraina) și Brezje Maribor (Slovenia).

Valeriu Ioniță, managerul reprezentativelor de futsal și de fotbal pe plajă ale României, va fi delegat UEFA la duelurile care vor avea loc în Grupa 3, în perioada 12-15 octombrie 2016, la Varna, în Palatul Culturii și al Sporturilor. Seria este alcătuită din formațiile Nikars Riga (Letonia), Grand Pro Varna (Bulgaria), Hamburg Panthers (Germania) și IFK Goteborg (Suedia).

În turul principal va fi prezentă și campioana României: City’us Târgu Mureș va evolua în Grupa 6, alături de EP Chrudim (Cehia), Pinerola Bratislava (Slovacia) și APOEL Nicosia (Cipru). Disputele din această serie sunt programate între 11 și 14 octombrie 2016, la Chrudim. Echipele care se vor clasa pe locurile 1 și 2 în cele șase grupe din turul principal se vor califica în turul de elită, fază programată în perioada 22-27 noiembrie 2016.

Surs: frf.ro

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!