Datele la care se vor relua campionatele din ligile 2, 3 si juniori

Postat de Ionut BorcanNici un comentariudec. 04, 2013

frfComitetul de Urgenta al Federatiei Romane de Fotbal a hotarat datele de reluare a campionatelor din ligile 2, 3 si pentru juniori republicani. Iata cum arata decizia publicata pe site-ul frf.ro: 

 

“DECIZIE A COMITETULUI DE URGENȚĂ AL FRF 

În conformitate cu dispoziţiile art. 36 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de Urgenţă al FRF, compus din SANDU Mircea – Preşedintele FRF, IORGULESCU Gino – Prim-vicepreşedintele FRF și GOGA Octavian – Vicepreşedinte FRF, cu unanimitate de voturi, hotărăște: 

1. Ia act de solicitările membrilor afiliați, participanți la competițiile prevăzute la punctele 2-5, cu privire la reprogramarea etapelor ce urmează să se desfășoare ulterior datei de 02.12.2013, datorită condițiilor meteo nefavorabile (ninsoare și viscol).

2. Aprobă amânarea jocurilor din cadrul etapelor a 17-a si a 18-a din cadrul Seriei I a Ligii a 2-a. Dispune reluarea competiției la data de 1 martie 2014, dată la care se vor desfășura jocurile etapei a 17-a din seria mai sus mentionață.

3. Aprobă amânarea jocurilor din cadrul etapelor a 15-a și a 16-a din cadrul Seriei a II-a a Ligii a 2-a. Dispune reluarea competiției la data de 1 martie 2014, dată la care se vor desfășura jocurile etapei a 15-a din seria mai sus menționată.

4. Aprobă amânarea jocurilor din cadrul etapei a 16-a a campionatului Ligii a 3-a. Dispune reluarea competiției la data de 28 februarie 2014, dată la care se vor desfășura jocurile etapei menționate mai sus.

5. Aprobă amânarea jocurilor din cadrul etapei a 15-a din cadrul campionatelor de juniori A și B, jocuri ce urmau să se desfășoare la data de 08.12.2013 și reprogramarea acestora la data de 09.03.2014.

6. Aprobă amânarea jocurilor din Cupa României la fotbal feminin, faza optimilor de finală, programate la datele de 7 și 8 decembrie 2013. Datele la care vor fi reprogramate aceste jocuri va fi stabilită ulterior.” 

Sursa: frf.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!