CURS UEFA PENTRU ARBITRII DE TOP AI EUROPEI

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariudec. 16, 2015

 

Istvan Kovacs 2

Ovidiu Hațegan, Istvan Kovacs(foto), Teodora Albon și Cristina Dorcioman au fost invitați de forul european la a 24-a ediție a cursurilor pentru arbitrii de top

Evenimentul va avea loc în Cipru, la Limassol, în perioada 1-3 februarie 2016, și va fi organizat în colaborare cu Federația Cipriotă de Fotbal. Arbitrii prezenți, între care Ovidiu Hațegan (reprezentant în categoria Elite), Istvan Kovacs (reprezentant în ”First Category”) alături de Teodora Albon  și Cristina Dorcioman (ambele din categoria Elite în arbitrajul feminin), vor susține teste fizice și vor putea împărtăși din experiența lor participanților la cursul introductiv al arbitrilor, ce se va desfășura în aceeași perioadă.
 
Iuliana Demetrescu va reprezenta arbitrajul românesc la acest curs de inițiere programat în perioada 31 ianuarie – 4 februarie 2016, tot la Limassol. 
 
În aceeași locație, cu 5 zile mai devreme, va începe și cursul UEFA pentru arbitri asistenți, la care vor fi prezenți și românii Sebastian Gheorghe, Radu Ghinguleac, Octavian Șovre. De asemenea, pe lângă participarea la temele teoretice și practice, aceștia vor susține testele fizice. 
Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!