Curs de instruire pentru arbitri din Liga 2 la Cheile Grădiştei

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuiul. 25, 2016

De duminică, 24 iulie şi până miercuri, 27 iulie, arbitri şi arbitri asistenţi din Liga 2 participă la un curs de instruire organizat de Comisia Centrală a Arbitrilor la Cheile Grădiştei. Nu vor mai participa arbitri şi arbitri asistenţi aflaţi în vizorul comisiei pentru promovarea în Liga I care au asistat la cursul de instruire organizat pentru acest eşalon la începutul lunii iulie, în aceeaşi locaţie.

Cursul a debutat duminică după amiază, cu o analiză a prestaţiei arbitrilor din sezonul trecut al Ligii 2, urmată de o testare video. În dimineaţa zilei de luni va avea loc testarea fizică, cei prezenţi fiind supuşi noilor teste UEFA.

Marţi, cursul de la Cheile Grădiştei va avea parte de un invitat special, în persoana danezului Jørn West Larsen, responsabil Convenţia UEFA, care va susţine o prezentare. Accesul presei va fi permis atât la testarea fizică, cât şi la sesiunea de marţi, cu începere de la ora 9:00.

Sursa:FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!