Comunicat CCA: In atentia arbitrilor din Ligile 1, 2 si 3

Postat de Ionut BorcanNici un comentariuian. 25, 2014

CCA_Sigla noua_150x94Comisia Centrala a Arbitrilor a revenit asupra comunicatului afisat pe site-ul sau in data de 20 decembrie 2013. Iata despre ce este vorba: 

 

In atentia arbitrilor si arbitrilor asistenti din Ligile 1, 2 si 3

 

Comisia Centrala a Arbitrilor revine asupra comunicatului afisat pe site-ul CCA in data de 20 decembrie 2013 cu privire la intocmirea tabelului de catre CJA cu arbitrii si arbitrii asistenti declarati apti/inapti din punct de vedere medical cu urmatoarele modificari:

 

  • Arbitrii şi arbitrii asistenţi din loturile divizionare şi cei pentru fotbalul în sală vor efectua controlul medical în mod obligatoriu  la cabinetele medico – sportive judeţene (municipiul Bucureşti) şi se vor prezenta la cursurile de de iarna cu avizul medical (individual, nu se admit tabele comune), eliberat de instituţia respectivă specializată,  la data începerii cursului de instruire.
  • Arbitrii declaraţi „inapţi” din punct de vedere medical sau cei care nu s-au prezentat la controlul medical nu vor fi delegaţi până nu îşi rezolvă situaţia.

 

 23.01.2014                                                                                    Comisia Centrala a Arbitrilor

 

Sursa: frf-cca.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!