CJA-urile trebuie sa nominalizeze arbitri pentru jocurile de juniori A si B

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuaug. 14, 2015

CCA_Sigla noua_150x94CCA a cerut fiecarei comisii judetene sa nominalizeze un numar de arbitri si arbitri asistenti care vor putea fi delegati la jocurile din campionatul de Juniori „A” si „B”, in sezonul competitional 2015/2016.

Listele trebuie sa cuprinda toti arbitrii si arbitrii asistenti inclusi in Programul de Talente editia 2015/2016, informeaza site-ul CCA.

Iata cum suna comunicatul Comisiei Centrale a Arbitrilor:

 

Către,

Asociaţia Judeţeană de Fotbal

Comisia Judeţeană a Arbitrilor

     

 

          Vă rugăm să binevoiţi a ne transmite pana la data de 21 august 2015, în format electronic (document WORD/EXCEL), un tabel nominal cu 3 arbitri şi 6 arbitri asistenţi (exceptie fac judetele care, in programul de talente, au un numar mai mare repartizat de CCA si toti participantii au trecut testele) din subordinea dumneavoastră  (Liga 4), care consideraţi  că vor putea fi delegaţi la jocurile din campionatul de Juniori „A” şi „B” în sezonul competiţional 2015/2016.

          Listele trebuie sa cuprinda toti arbitrii si arbitrii asistenti inclusi in Programul de talente editia 2015/2016 si, acolo unde este cazul, alti arbitri in completarea listei de 3 arbitri si 6 arbitri asistenti Anexa1).

          Conditiile care trebuie indeplinite de catre cei propusi de dvs sunt:

–          Sa aiba categoria I

–          Sa aiba varsta intre minim 18 ani si maxim 28 ani

–          Sa fie apt medical

–          Sa fi trecut testele fizice/teoretice inaintea inceperii sezonului competitional  2015 / 2016

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!