Cinci ani de poveste la CJA Iasi. Vlad Ciobanu: “Am creat o adevarata echipa” (VIDEO)

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariudec. 11, 2017

Pe 8 decembrie 2017 a avut loc Gala Premiilor de Excelenta pentru arbitrii de fotbal din judetul Iasi. Cu aceasta ocazie, CJA a realizat un film de cateva minute despre reusitele din ultimii 5 ani, de cand Vlad Ciobanu (36 ani) este presedinte.

 

„Ceea ce a pornit acum 5 ani dintr-o curiozitate sau dintr-o joaca s-a concretizat incet, incet, prin foarte multa munca, intr-un proiect concret, ambitios ale carui rezultate se vad. Am creat o adevarata echipa la Iasi, in care toti ne dorim acelasi lucru: sa facem performanta. Le multumesc colegilor mei pentru acesti 5 ani de poveste pe care sper sa ii consolidam si sa avem noi promovati la Iasi in urmatorii ani.”, a declarat Vlad Ciobanu pentru ScoalaDeArbitri.Ro.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!