Ce performanță pentru Hațegan! Trei meciuri în trei etape de Champions League!

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariunov. 01, 2020
Ovidiu Hațegan (Foto: FRF)

Noul sezon de Champions League a început excelent pentru Ovidiu Hațegan (40 ani). Arădeanul a reușit o performanță rară la acest nivel, fiind delegat în fiecare etapa din cele 3 de până acum! Dovadă a încrederii pe catre Comisia de Arbitri UEFA o are în el.  După prestațiile foarte bune de la jocurile Dinamo Kiev – Juventus și Atletico Madrid – Salzburg, acesta a fost delegat la Atalanta (Italia) – Liverpool (Anglia). Partida, contând pentru grupa D, se va disputa la Bergamo, pe 3 noiembrie, de la ora 22:00. Meciul va putea fi urmărit și în România, în direct, pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport.

Ca de obicei, Ovidiu Hațegan va fi însoțit de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, în timp ce al patrulea oficial va fi Sebastian Colțescu. La acest joc a fost delegat și Istvan Kovacs, care se va afla în camera VAR, alături de spaniolul Juan Martinez Munuera. Acesta din urmă este arbitrul ultimului „El Clasico”, Barcelona – Real Madrid (scor: 1-3).

Drago Kos (Slovenia) va fi observator de arbitri, iar Myrsini Psarropoulou (Grecia) delegat UEFA.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!