CCA A FACUT PRECIZĂRI ÎN CAZUL MARCEL BÂRSAN – BAGARIC / CONFUZIE CREATA DE DELEGATUL CHIAJNEI

Postat de Ionut BorcanUn comentariuaug. 27, 2014

În etapa a patra a Ligii 1 s-a disputat meciul ASA Tg. Mureș – Concordia Chiajna, arbitrat de Marcel Bârsan. ”Centralul” a acordat două cartonașe galbene unui jucător al echipei oaspete, pe care, implicit, l-a eliminat în ultima fază a primei reprize. 

După meci, oficialii Concordiei Chiajna au acuzat faptul că arbitrul a reținut la sfârșitul jocului carnetul unui alt jucător decât al celui care ar fi fost eliminat. 

Comisia Centrală a Arbitrilor vine cu următoarele precizări: 

”Așa cum se poate vedea și din foaia de meci oficială (vezi aici) completată de Ioan Cantaragiu, delegatul Concordiei Chiajna, cu numărul 16 apare Bagaric Matej. Arbitrul Marcel Bârsan i-a acordat două cartonașe galbene jucătorului cu numărul 16. 

Primul în minutul 12, iar al doilea în minutul 45 + 8. Pe cale de consecință, jucătorul eliminat și al cărui carnet a fost reținut, conform regulamentului, este cel cu numărul 16. Cum pe foaie apare Bagaric Matej, este evident că vinovat de toată confuzia creată se face delegatul Concordiei Chiajna”. 

asa_concordia_av1__620x449_frf

Momentul în care numărul 16 de la Concordia Chiajna comite faultul pentru care primește primul cartonaș galben

 

asa_concordia_av2_620x439_frfNumărul 16  de la Concordia Chiajna primește al doilea cartonaș galben 

Sursa: frf.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!