Bogdan Velicu, la ultimul joc din carieră

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariunov. 02, 2020
Bogdan Velicu

Arbitrul asistent Bogdan Velicu (București) va oficia, în aceasta seară, la ultimul joc din carieră. Partida la care a fost delegat de CCA este Chindia Târgovişte – FCSB, din cadrul etapei a 9-a. La centru se va afla Andrei Chivulete, iar la cealaltă linie Andrei Constantinescu. Al patrulea oficial a fost desemnat Cătălin Buși, în timp ce observator de arbitri va fi sibianul Aron Huzu. Jocul va începe la ora 21:00 și va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport, Telekom si Look.

Născut pe 21 august 1977, în București, Bogdan Velicu a debutat în arbitraj în mai 1993. În 1999 a promovat în Liga 3, iar în 2002 în Liga 2. Primul meci în Liga 1 a fost FC Național – Sportul Studențesc, în aprilie 2006.

Foto: Prosport

A oficiat la aproximativ 90 jocuri în Liga 3, 180 în Liga 2 și 140 în prima Ligă. Este căsătorit și are 2 copii.

Înaintea partidei din această seară va primi o plachetă cu mulțumiri pentru întreaga activitate, semnată de președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, și de președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!