Bogdan Sorescu arbitrează azi finala UEFA Futsal Cup!

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuapr. 24, 2016

„Palacio Multiusos de Guadalajara” din Guadalajara, Spania, va găzdui în această seară cea mai importantă partidă a sezonului 2015-2016, finala UEFA Futsal Cup, varianta de sală a UEFA Champions League, una dintre cele mai importante competiții inter-cluburi din lumea futsalului.

Confruntarea dintre formația rusă TTG-Ugra Yugorsk și gruparea spaniolă Inter Movistar va fi arbitrată de românul Bogdan Sorescu (foto dreapta)! Acesta va fi principal la cea mai așteptată partidă a anului în futsalul european. Sorescu îl va avea ca „ajutor” pe croatul Saša Tomić, alături de care a oficiat și partida din semifinale dintre ASD Pescara și Inter Movistar.

Delegarea lui Bogdan Sorescu la Final Four-ul UEFA Futsal Cup este o recunoaștere a valorii arbitrului român, iar meciul de azi reprezintă practic apogeul unui sezon lung și plin de satisfacții, în care a fost și unul dintre arbitrii ultimului act al Campionatului European din Serbia.

Sursa:FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!