BACĂU: BRIGADĂ DIN GERMANIA DELEGATĂ LA MECIURILE DIN LIGA A IV-A

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariufeb. 09, 2016

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Bacău va bifa o premieră la nivelul Ligii a IV-a, competiţie în care mai multe meciuri vor fi oficiate de arbitri din Germania

În perioada 30 martie – 3 aprilie, o brigadă de arbitri tineri din Germania va fi prezentă în judeţ pentru a oficia jocuri în cadrul campionatelor rezervate juniorilor şi seniorilor din Bacău. Acest lucru a fost  posibil graţie parteneriatului încheiat la finalul anului trecut de AJF Bacău cu Federaţia Regională de Fotbal din Westfalia, FLVW.

”Această acţiune reprezintă doar începutul parteneriatului cu prietenii noştri din cadrul Federaţiei Regionale de Fotbal din Westfalia. Cu siguranţă că, în acest an, o brigadă de arbitri din Bacău va pleca în Germania să oficieze meciuri din competiţiile de acolo, iar pe viitor, această colaborare se va adresa antrenorilor, echipelor de juniori, dar şi fotbalului feminin”, a declarat preşedintele AJF Bacău, Cristi Sava.

Acesta a adăugat: ”Împreună cu Academia Europeană de Sport din Westfalia, vom încerca să accesăm şi fonduri europene pentru dezvoltarea activităţii fotbalistice în judeţul Bacău”.

 

Brigada germană care veni la finalul lui martie în Bacău va fi însoţită şi de un instructor de arbitri din FLVW. ”Toţi cei trei arbitri care vor veni într-un schimb de experienţă în Bacău fac parte dintr-o generaţie talentată. Unii dintre ei activează deja la nivelul eşalonului al treilea din Germania”, a declarat instructorul de arbitri din cadrul FLVW, Oliver Topp.

DAN SION (BACĂU)

Sursa:FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!