Avram și Colțescu arbitrează în preliminariile UEL

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuiul. 22, 2014

sebastian_coltescu_54843500România are două brigăzi delegate la retururile meciurilor din turul 2 preliminar din UEFA Europa League, cu Marius Avram, respectiv Sebastian Colțescu (foto) la centru.
Marius Avram va conduce meciul dintre croații de la Hajduk Splitşi irlandezii de la Dundalk, programat joi, de la ora 21:15. Miklos Nagy şi Valentin Avram au fost desemnaţi arbitri asistenţi, iarAdrian Comănescu va fi arbitru de rezervă.Delegat UEFA pentru acest meci este germanul Thomas Weyhing, iar lituanianulPaulius Malzinskas a fost numit observator UEFA pentru arbitri. Hajduk s-a impus cu 2-0 în deplasare, în prima manşă.

Sebastian Colţescu a fost delegat la meciul dintre Lech Poznan(Polonia) şi formaţia estoniană JK Nomme Kalju, care va avea loc joi, de la ora 20:00, la Poznan. Sebastian Gheorghe şi Radu Ghinguleac vor fi arbitri asistenţi, iar George Găman a fost nominalizat arbitru de rezervă. Delegat UEFA va fi olandezul Martin Sturkenboom, iar observator pentru arbitri nord-irlandezul John Ferry. Estonienii au câştigat primul meci cu scorul de 1-0.

 
Sursa : Digi Sport 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!