Arbitrul de rezervă de la România – Chile s-a născut la Bucuresti

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumai 31, 2018

Nationala de fotbal a Romaniei va disputa astazi, in Austria, un amical impotriva echipei statului Chile. Partida va avea loc pe stadionul Sportzentrum Graz-Weinzödl, din Graz, de la ora 17:00 (16:00, locala) si va fi transmisa in direct de PRO TV.

Arbitrii sunt din Austria: Christopher Jäger – Christian Rigler, Andreas Staudinger – Christian-Petru Ciochirca. Interesant este ca cel de-al patrulea oficial are origine română. Christian-Petru Ciochirca (foto: GEPA) „s-a născut la București, la data de 20 iunie 1989, cu doar câteva luni înaintea Revoluției din decembrie ’89, care a dus la căderea regimului comunist condus de către Nicolae Ceaușescu. Apoi, Christian-Petru a luat drumul Germaniei, alături de părinții săi, ca alte multe familii din România.”, scrie digisport.ro.
Între timp, Ciochirca s-a mutat in Austia si „nu numai că a devenit arbitru, dar este considerat și unul cu reale calități, despre care se spune că nu va mai trece mult timp până când va intra pe lista FIFA. O dovadă a faptului că românul este apreciat pentru activitatea sa, deși are doar 28 de ani, stă mărturie faptul că în octombrie 2017 a devenit cel mai tânăr arbitru din Bundesliga.”, conform aceluiași site.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!