Arbitrul Cristian Balaj, la ultimul meci

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariudec. 19, 2016

balaj deconu ajf mures

Finalul anului 2016 aduce retragerea din activitate a mai multor arbitri români, printre care și Cristian Balaj, care la 45 de ani va oficia azi ultima partidă din carieră, Gaz Metan Mediaș – Astra Giurgiu în Liga I.

După 23 de ani de activitate, Cristian Balaj își va încheia astăzi cariera de arbitru. Fost jucător, președinte al AJF Maramureș și arbitru FIFA din 2003, Balaj a strâns 341 de meciuri oficiate pe prima scenă și 9 dueluri Steaua-Dinamo.

Alături de el, la finele lui 2016 își încheie activitatea și Aurel Oniță (asistent Liga I), Ioan Daniel Ciocănea (asistent Liga 2), Ionel Ivan (arbitru Liga 3), Sorin Muntean și Sebastian Capțan (arbitri futsal).

Federația Română de Fotbal și Comisia Centrală a Arbitrilor le mulțumesc tuturor pentru întreaga activitate, îi felicită pentru realizările din cariera de arbitri și le urează mult succes în proiectele viitoare! 

Sursa:FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!