Arbitru operat dupa ce a fost lovit cu salbaticie la un joc din Liga 4 Constanta (VIDEO)

Postat de Ionut BorcanNici un comentariumai 04, 2014

marian-carson_1_zcta

Violentele la adresa arbitrilor continua in campionatele judetene. Dupa ce zilele trecute citeam despre un fost jucator de Liga Campionilor care a lovit un arbitru in Liga 4 bucuresteana, acum am aflat despre un caz cu urmari mult mai grave, petrecut ieri la Constanta. Victima, un arbitru nominalizat de CJA Constanta pentru Programul de Talente 2014, din cadrul Conventiei UEFA. 

Conform site-ului ziuaconstanta.ro, jocul CSO Ovidiu – CS Eforie, din etapa a 4-a a play-off-ului Ligii a IV-a “a fost marcat de incidente violente, victimă fiind arbitrul Marian Carson, care a fost transportat cu salvarea la spital.”. Acesta s-a ales cu o fractura de piramida nazala, fiind operat aseara la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta. 

Marian-Carson_2_zcta

„În repriza a doua, la scorul de 2-1 pentru oaspeți, am fost lovit de mai mulți suporteri și jucători de la Ovidiu. A venit salvarea și m-a transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Am fractură de piramidă nazală, fiind lovit și la arcadă”, a fost prima declaratie a arbitrului Marian Carson (foto: ziuaconstanta.ro), pentru site-ul citat mai sus. 

„Peste zece suporteri ai echipei gazdă au intrat pe teren. Era după minutul 70. Marian Carson a fost lovit cu pumnii și cu picioarele. Au dat și trei jucători de la Ovidiu. Arbitrul a fost umplut de sânge. A avut amețeli și l-am întins pe jos, că avea o hemoragie masivă. La începerea partidei, erau trei polițiști, care au plecat însă la pauză, spunând că au un caz cu împușcături. Într-un târziu, cu ocazia evenimentelor, oameni ai legii au venit la stadion. E inadmisibil ce s-a întâmplat. Cum ar spune Cristi Borcea, masacru, masacru…  Un băiat din tribună, care a filmat incidentele cu telefonul mobil, a fost amenințat să șteargă filmarea. Trebuia să reținem trei carnete de legitimare ale jucătorilor de la Ovidiu, dar le-am dat pe toate ca să putem pleca. Foarte puțini de la gazde au sărit să aplaneze violențele. Atât eu, cât și colegul Florian Gavriluc nu am fost agresați fizic, ci doar amenințați. Nu am avut sprijinul forțelor de ordine, dar nici al observatorului Dănuț Drăgulin”, a spus și Marius Dumitru, unul dintre cei doi asistenți ai arbitrului Marian Carson, pentru ziuaconstanta.ro

marian-carson-operat_1_zc

Absolvent al Scolii Militare de Maistri Militari a Fortelor  Navale „Amiral Ion Murgescu” Constanta, Marian Carson va implini 27 de ani pe 15 mai. 

VEZI AICI VIDEO CU INCIDENTELE DE LA OVIDIU

 

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!