Arbitru de Liga 2, batut la un meci din Dambovita. Unii dintre agresori sunt jandarmi!

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariusept. 27, 2015

Ionut-Iugulescu_frf-cca_150x213Din pacate, etapa de etapa arbitrii sunt loviti prin campionatele judetene. De fiecare data ei sunt considerati vinovati pentru neputinta asa-zisilor fotbalisti. De ani de zile, lipsa de respect in fotbalul nostru a devenit ceva ce tine de normalitate…

De data aceasta, victima a huliganilor deghizati in fotbalisti a cazut damboviteanul Ionut Iugulescu (foto), arbitru in lotul “Liga 2” din 2009. Conform unor surse, unii dintre cei care l-au lovit sunt jandarmi, in afara terenului. Adica oameni ai legii, care ar trebui sa ne apere de… huligani! Din pacate, nu mai este nimic socant aici! Au mai fost astfel de cazuri…  

Dar iata ce scrie site-ul dambovitapenet.ro despre incidentul petrecut la jocul din Liga a 5-a damboviteana:

„Fotbalul mic” are… regulile lui proprii: „faci ca noi, e bine, nu… găsim noi ac de cojocul tău!”… Meciul dintre Flacăra Zăvoiu şi Dinamo Odaia Turcului s-a întrerupt în minutul 19, la scorul de 1-1: arbitrul Ionuţ Iugulescu a fost lovit de un jucător oaspete, după care… tonul fiind dat, a sărit toată echipa la „muncă”!

Contactat telefonic, arbitrul n-a dorit să comenteze, mulţumindsu-se doar să ne confirme incidentul: „Am fost lovit mai întâi de un jucător al oaspeţilor, după care toată echipa a tăbărât pe mine, cu pumnii şi picioarele”! Ce-ar mai fi de comentat? (dambovitapenet.ro)

Vezi si:

Arbitru de Liga 3, lovit la un joc din Prahova

Un arbitru din Salaj a fost agresat de trei ori de acelasi jucator, pentru ca a indraznit sa arbitreze corect!

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!