ARBITRI ROMÂNI LA CAMPIONATUL MONDIAL!

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariumart. 26, 2015

Sovre.Hategan_13_620x332

 

Arbitrul român Ovidiu Hațegan a fost invitat să participe la Campionatul Mondial Under 20 din Noua Zeelandă

La turneul ce se va desfășura în perioada 30 mai – 20 iunie, ”centralul” din România va fi însoțit de arbitrii asistenți Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe. 
 
Toți arbitrii ce vor lua parte la Campionatul Mondial U20 vor avea un stagiu de pregătire în care vor fi instruiți și testați, în perioada 23 – 29 mai, în Auckland.
 
Cele 6 grupe ale Mondialului U20 sunt următoarele:
 
Grupa A / Noua Zeelandă, Ucraina, SUA, Birmania
Grupa B / Argentina, Panama, Ghana, Austria
Grupa C / Qatar, Columbia, Portugalia, Senegal
Grupa D / Mexic, Mali, Uruguay, Serbia
Grupa E / Nigeria/ Brazilia, Coreea de Nord, Ungaria
Grupa F / Germania, Fiji, Uzebkistan, Honduras
 
Până la prezența la Campionatul Mondial U20, Ovidiu Hațegan va arbitra partida Belgia – Cipru din preliminariile EURO 2016, din 28 martie. Hațegan va fi ajutat de asistenții Octavian Șovre și Radu Ghinguleac, de arbitrii adiționali Cristi Balaj și Sebastian Colțescu și de al patrulea oficial Sebastian Gheorghe.
 
De asemenea, la un alt meci din preliminariile EURO 2016, Albania – Armenia, pe 29 martie, Patrițiu Abrudan va îndeplini rolul de observator de arbitri. 
Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!