Arbitri romani delegati la faza preliminara a Campionatului Mondial de Futsal

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuoct. 21, 2015

gabriel-gherman_frf_600x346

Gabriel Gherman și Septimiu Burtescu vor conduce jocuri în runda preliminară a FIFA Futsal World Cup 2016

În perioada 22-25 octombrie 2015, Gabriel Gherman (foto) va oficia, alături de arbitrii Gallardo Juan Jose Cordero (Spania), Yusif Nurullayev (Azerbaijan) și Talgat Kosmukhambetov (Kazahstan), partide dintr-o grupă din care  fac parte Cipru (gazdă), Estonia, Letonia și Armenia.

În același timp, Septimiu Burtescu va conduce împreună cu Gabor Kovacs (Ungaria), Kaloyan Kirilov (Bulgaria) și Damian Jaruchiewicz (Polonia) jocurile din grupa în care vor evolua Suedia (gazdă), Muntenegru, San Marino și Grecia.

Doar prima clasată din grupele preliminare se va califica în rundă principală, în care va evolua și reprezentativa României.

Campionatul Mondial de futsal din 2016 se va disputa în Columbia, în perioada 10 septembrie – 1 octombrie 2016. Europa va avea șapte reprezentante la turneul final, la care vor evolua, în total, 24 de selecționate.

Sursa: frf.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!