Arbitri juniori republicani 2018-2019

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuaug. 06, 2018

In atentia Presedintilor de AJF/AMFB/CJA/CMAB

        In vederea inceperii noului sezon competitional 2018 – 2019, va rugam ca pana la data de 07 august 2018 sa ne transmiteti în format electronic, un tabel nominal cu 3 arbitri şi 6 arbitri asistenţi (exceptie fac judetele care, in programul de talente, au un numar mai mare repartizat de CCA si toti participantii au trecut testele) din subordinea dumneavoastră (Liga 4), care consideraţi că vor putea fi delegaţi la jocurile din campionatul de Juniori Republicani.

         Listele trebuie sa cuprinda toti arbitrii si arbitrii asistenti inclusi in Programul de talente editia 2018/2019 si, acolo unde este cazul, alti arbitri in completarea listei de 3 arbitri si 6 arbitri asistenti.

         Conditiile care trebuie indeplinite de catre cei propusi de dvs sunt:

  • Sa aiba categoria I
  • Sa aiba varsta intre minim 18 ani si maxim 28 ani
  • Sa fie apt medical
  • Sa fi trecut testele fizice/teoretice inaintea inceperii sezonului competitional 2018/2019.
  • Sa aiba PFA/PFI/SRL/etc…
  • Daca in caz ca, seminarul de vara nu a fost organizat, va rugam sa ne trimiteti lista propusa de dvs pentru noul sezon competitional. Daca cei nominalizati nu indeplinesc baremurile la testari impuse de dvs pe plan local, vor fi schimbati ulterior.

Sursa: CCA

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!