Arbitri din Rusia la meciul Norvegia – România

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuiun. 05, 2019
Serghei Karasev, PARIS – Iunie 2015: UEFA EURO 2016, Romania – Elvetia (Photo by Alex Grimm – UEFA/UEFA via Getty Images)

UEFA a delegat o brigadă de arbitri din Rusia la partida dintre Norvegia și România, din preliminariile EURO 2020.

La centru se va afla arbitrul Serghei Karasev, în vârstă de 38 de ani, care va fi ajutat de asistenții Anton Averianov și Aleksei Lunev. Cel de-al patrulea oficial va fi Vitali Meshkov.

Tricolorii au mai disputat două partide arbitrate de Serghei Karasev. Prima dată în preliminariile EURO 2012, împotriva naționalei Luxemburgului, meci câștigat de tricolori cu 2-0, în deplasare. Al doilea meci al României condus de ”centralul” rus a fost în faza grupelor la EURO 2016, contra Elveției, încheiat 1-1.

Partida cu Norvegia este a treia din calificările pentru Campionatul European de anul viitor, pe care îl găzduiește și Bucureștiul, și se va desfășura pe 7 iunie, începând cu ora 21:45, pe stadionul Ullevaal, din Oslo. Meciul va putea fi urmărit în direct pe PRO TV și comentat live la Radio România Actualități.

Sursa: FRF

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!