Arbitri din România, la primul seminar regional dedicat pregătirii fizice a oficialilor de joc

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuiun. 30, 2022

În perioada 24-26 iunie, la Skopje, în Macedonia de Nord, UEFA a organizat, în premieră, un stagiu regional de pregătire fizică cu arbitrii și asistenți din 10 țări.

România a fost reprezentată la Skopje de Marian Salomir, observator și fitness coach assistant, și de 6 arbitri și asistenți, Marian Barbu, Ferencz Tunyogi, George Neacșu, Andreea Ene, Marilena Nan și Doriana Udrea.

Pe durata seminarului, organizatorii au pregătit sesiuni teoretice și practice care au avut rol de perfecționare a pregătirii fizice a oficialilor de joc. Unul dintre lectorii de la acest eveniment a fost profesorul Werner Helsen, expertul UEFA în pregătire fizică.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!