Arbitri din Romania, delegati la un joc din Europa League

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariufeb. 25, 2016

hategan_mediafax_frf-604x423

O brigadă din România, condusă la centru de Ovidiu Hațegan, va arbitra manşa a doua a duelului dintre Tottenham şi Fiorentina, contând pentru șaisprezecimile Europa League

Ovidiu Hațegan va fi ajutat la cele două linii de Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, iar Radu Ghinguleac va fi al patrulea oficial. Brigada este completată de arbitrii adiţionali Alexandru Tudor şi Sebastian Colţescu.

Norvegianul Terje Hauge a fost desemnat ca observator de arbitri, iar cipriotul Adonis Procopiou va fi delegat UEFA.

Partida Tottenham Hotspur – AC Fiorentina, contând pentru manşa a doua a ”16”-imilor Europa League, se va disputa joi, de la ora 22:05, pe stadionul White Hart Lane din Londra.

În manşa tur, echipa ale cărei buturi sunt apărate de titularul naţionalei României, Ciprian Tătăruşanu, a remizat pe teren propriu, scor 1-1. Cu opt minute înainte de pauză, Chadli a deschis scorul pentru oaspeţi, de la punctul cu var, iar Bernardeschi a egalat la 14 minute după reluare.
 

Sursa: frf.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!