Antrenorii fara ID-uri nu vor putea lua loc pe banca de rezerve

Postat de Ionut BorcanNici un comentariuiul. 27, 2014

CCA_Sigla noua_150x94Printr-un comunicat postat luna aceasta pe site-ul sau, CCA le reaminteste arbitrilor ca sunt obligati sa verifice ID-urile membrilor staff-ului tehnic la jocurile din Liga 1, 2, 3 si din Cupa Romaniei. Cei care nu pot prezenta aceste legitimatii nu vor avea acces pe banca de rezerve.

 

Iata cum suna comunicatul CCA din data de 11 iulie 2014: 

 

În atenţia brigăzilor de arbitri care oficiază

la jocurile din cadrul Ligii 1, 2 şi 3 

 

Vă reamintim că în conformitate cu adresa primită de la „Şcoala Federală de Antrenori”, sunteţi obligaţi să verificaţi ID-urile staff-ului tehnic.

Accesul pe bancă a membrilor staff-ului tehnic cu ocazia fiecărei partide din Liga 1, 2, 3, Cupa României şi Supercupa României din ediţia de campionat 2014/2015, le va fi interzis în lipsa acestor legitimaţii.

Excepţie de la această regulă se face doar la jocurile din Cupa Ligii si Cupa Romaniei  – faza 1.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!