Andrei Moroita a devenit profesor / Renunta la activitatea de jucator in favoarea celei de arbitru

Postat de Ionut BorcanNici un comentariunov. 21, 2013

Andrei Moroita_Pl

“Andrei Moroiţă a împletit bine, în ultimii ani, activitatea de jucător cu cea de arbitru. Într-o carieră apreciată pe gazon, în care a evoluat pe scena eşalonulului secund la grupări precum Astra II Giurgiu, FCM Târgovişte, FC Snagov sau Tricolorul Breaza, Moroiţă a primit, în Ştefan cel Mare, în tricoul Astrei, şi botezul primului eşalon. Aplecat, în ultimul timp, tot mai pregnant asupra carierei de arbitru, Moroiţă nu s-a mai putut ocupa, la acelaşi nivel, şi de cariera de jucător. În acest context, apariţiile la Conpet, echipa unde este legitimat, au fost tot mai rare. Dacă mai este nevoie de serviciile sale, în limita timpului de care dispune, Moroiţă ar mai răspunde prezent la ultimele acţiuni ale acestui an fotbalistic la Conpetului dar se va retrage, definitiv, din cariera de jucător, după aceste ultime evenimente ale finalului de an.”, se scrie in editia electronica a ziarului “Telegrama” despre arbitrul ploiestean de Liga 3.

“De o lună, Andrei Moroiţă a început munca de profesor de sport la Liceul Brâncoveanu Vodă din Urlaţi. Absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din Iaşi, Moroiţă a susţinut, cu succes, şi masterul, cu tema Management şi Marketing în sport.” (telegrama.ro) 

Cititi aici intregul material, semnat de jurnalistul Ionel Lutan.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!