Alina Peșu și Petruța Iugulescu vor oficia in preliminariile European Women’s Under 19 Championship

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuoct. 04, 2022
Alina Peșu

Două arbitre din țara noastră, Alina Ionela Peșu (la centru) și Petruța Iugulescu (arbitru-asistent), vor oficia la partidele din primul tur al Ligii A pentru European Women’s Under 19 Championship 2023. Meciurile vor avea loc în Slovacia, în perioada 5-11 octombrie.

Miercuri, 5 octombrie, Alina Peșu va conduce la centru partida dintre reprezentativele Angliei și Sloveniei, care va avea loc pe Spisska Nova Ves Stadium, iar pe 11 octombrie va arbitra meciul dintre Slovenia și Slovacia, care va avea loc la Centrul Național de Pregătire din Poprad. Din această grupă mai face parte și echipa reprezentativă U19 a Danemarcei.

În perioada 21-23 septembrie a.c., Alina Peșu a participat la seminarul de instruire al arbitrelor din Categoria Elite, care a avut loc la Nisa, trecând cu brio testele.

Articol de Daniel Lazăr

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!