Alexandru Tudor va conduce, astazi, ultimul joc din cariera

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariudec. 14, 2018

Astazi este o zi speciala pentru arbitrajul romanesc – arbitrul cu cele mai multe meciuri in Liga 1 din istorie, Alexandru Tudor, se retrage din activitate.

Nascut pe 13 septembrie 1971, la Bucuresti, Alexandru Dan Tudor (foto: frf.ro) a devenit arbitru in 1990. Peste 9 ani debuta in Liga 1, iar peste alti doi devenea arbitru international. Ecusonul FIFA l-a pastrat pana la sfarsitul lui 2016, an in care a implinit limita de varsta (45 ani) pentru meciurile internationale.

In 2013 devenea arbitrul cu cele mai multe meciuri in Liga 1 all-time. In total are 381 (inclusiv cel de azi), cu 40 mai multe decat ocupantul locului 2, Cristian Balaj.

 

CS Concordia Chiajna – ACSM Politehnica Iaşi

Data: 2018-12-14; Ora: 20:00; Liga I, Etapa 20

Stadion: Concordia (Chiajna – Ilfov)

A: Tudor Alexandru (Bucureşti – Bucureşti)

A1: Radu Iulian (Bucureşti – Bucureşti)

A2: Păunescu Florin (Râmnicu Vâlcea – Vâlcea)

R1: Barbu Marian (Făgăraş – Braşov)

Obs: Deaconu Alexandru (Bucureşti – Bucureşti)

 

„Cea mai mare realizare în arbitraj e construirea mea ca om. Mi-a arătat ce înseamnă caracterul, încă de la cel mai mic nivel în fotbal.”

Alexandru Tudor, pentru gsp.ro

 

„Felicitări lui Tudor pentru o carieră excepţională. Mă bucur că am fost colegi, iar colaborarea noastră a continuat să fie excelentă şi din postura de conducător-arbitru. Va fi un exemplu pentru arbitrii cei care vin din spate”
Alexandru Deaconu, vicepreşedinte CCA, pentru gsp.ro

 

„Arbitrul Tudor a fost foarte bun, dar omul Tudor este un exemplu pentru cei tineri. Vreau să-i mulțumesc pentru că a fost un coleg deosebit și un sprijin real în încercarea noastră de a recredibiliza arbitrajul românesc. Felicitări din suflet și-l asigur că există viață frumoasă și după o asemenea carieră impresionantă”
Cristi Balaj, fost arbitru FIFA, pentru gsp.ro

 

Cu o cariera impresionanta, Alexandru Tudor a devenit unul dintre cei mai importanti arbitri din istoria fotbalului romanesc. Un model de urmat pentru cei care vor sa-i calce pe urme. Cu ocazia retragerii din activitate, Gazeta Sporturilor i-a dedicat astazi un material special. Va invit sa-l cititi aici.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!