ALEXANDRU DEACONU, OBSERVATOR LA MECIUL GERMANIA – OLANDA DE LA EURO U19

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuiul. 10, 2015

 

Vicepreședintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a fost delegat ca observator de arbitri la partida Germania – Olanda din faza grupelor a Campionatului European Under 19 găzduit de Grecia.

Alexandru Deaconu va superviza în această seară, de la ora 21:00, brigada de arbitri care conduce jocul Germania – Olanda. La centru se va afla englezul Anthony Taylor, ajutat la cele două tușe de estonianul Neeme Neemlaid și danezul Dennis W. Rasmussen și de al patrulea oficial, grecul Athenasios Glachos.  

În grupa B a Campionatului European Under 19, alături de Germania și Olanda mai sunt Spania și Rusia. Ibericii și batavii, cu o victorie în prima etapă, conduc această grupă. 
 

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!