Alexandru Deaconu a tinut o lectie de arbitraj pentru nationala Under 17

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariufeb. 22, 2015

Alexandru Deaconu_240x245Înaintea partidei de verificare contra echipei FC Voluntari II, ”tricolorii” Under 17 au primit în cantonamentul de la Centrul de Fotbal Buftea vizita lui Alexandru Deaconu (foto) 

Elevii lui Bogdan Vintilă pregătesc Turul de Elită de la finalul lunii martie din toate punctele de vedere. Astăzi (n. ieri), timp de 65 de minute, vicepreședintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Alexandru Deaconu, le-a predat juniorilor o lecție de arbitraj și un instructaj cu ultimele reglementări. Au fost vizionate diferite momente din joc pentru ca micii ”tricolori” să înțeleagă că trebuie să evite protestele, simulările și faulturile dure, pentru care Comisia de Arbitri a UEFA recomandă sancțiuni aspre.

În același timp, din programul jucătorilor reprezentativei Under 17 nu lipsesc orele de studiu și orele de psihologie sportivă susținute de Silviu Ioniță. Acesta a pregătit diferite activități de învățare pentru a identifica personalitatea fiecăruia, dar mai ales pentru realizarea unității echipei. Obiectivele au fost de asemenea de cunoaștere reciprocă a jucătorilor și  oferirea de strategii pentru rezolvarea unor probleme care apar în timpul meciurilor și în afara terenului. 

Sursa: frf.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!