AJF Valcea si-a desemnat presedintele. Un fost arbitru asistent in Liga 1, ales vice

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumart. 01, 2015

constantin-pintilie-presedinte-ajf-vl_arenavalceana_190xÎn cele din urmă, Adrian Comănescu a primit aprobarea majorității delegaților prezenți la Adunarea Generală a AJF Vâlcea de a candida la funcția de președinte al acestei instituții. Arbitrul de Liga I nu a reușit însă să câștige și șefia acestei instituții, reprezentanții echipelor de fotbal din județ preferându-l tot pe Constantin Pintilie (foto), care se află, astfel, la cel de-al treilea mandat. Pintilie l-a învins categoric pe Comănescu, cu scorul  de 44 la 27. De asemenea, cele două posturi de vicepreședinte au revenit actualului secretar al AJF Vâlcea, Daniel Demetrescu (care a obținut 49 dintre voturile exprimate) și lui Nicolae Chiriță – 32. Sursa: arenavalceana.ro

Fost arbitru asistent la nivelul primului esalon, Daniel Demetrescu s-a retras din activitatea nationala la finalul anului trecut, din cauza limitei de varsta (40 de ani – la acel moment se afla in Lotul Liga 2).

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!